Kā izvēlieties piemērotu garderobes skapīti

Kā izvēlieties piemērotu garderobes skapīti

Pie AJ Produkti atrodami visdažādākie garderobes skapji un nelieli nodalījumu skapji ģērbtuvēm un darbavietām. Šie skapji ir ražoti mūsu modernajās rūpnīcās. Uzraugot visu procesu no dizaina līdz gatavam produktam, mēs varam tev piedāvāt teicamas kvalitatīvas mēbeles par labu cenu ar ātru piegādi.

Mēs piedāvājam visdažādākā dizaina skapjus gan no metāla, gan lamināta, sākot ar vienkāršiem bāzes modeļiem un beidzot ar ekskluzīvākiem variantiem, kas aprīkoti ar daudziem praktiskiem piederumiem. Tālāk iepazīstināsim ar mūsu daudzveidīgajām skapīšu sērijām, lai tu varētu ērti izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko produktu.

Personīgo lietu skapītis CUBE – deāli piemērots nelieliem priekšmetiem

Nelieli skapīši, kas piemēroti mobilajam tālrunim, maciņam, atslēgām un citiem sīkumiem. Skapjus var montēt pie sienas vai aprīkot ar pamatni un veidot atsevišķi novietotas skapīšu grupas. Aprīkoti ar cilindriskām slēdzenēm.

Apģērbu skapis CAMPUS – nokomplektēta skapja pamatvariants

Skapis ar iebūvētu pamatni un vienu vai divām pilna augstuma durvīm. Durvīs iestrādāti etiķešu turētāji un rievas ventilācijai. Aprīkots ar cilindrisku slēdzeni master key sistēmai. Iekšpusē: apģērbu stienis ar trim āķiem. Pilna komplekta skapjiem ir arī cepuru plaukts.

CLASSIC garderobes skapis ar Z formas durvīm – kompakts ar diviem skapjiem vienā korpusā

Skapji ar Z formas durvīm ir divi nokomplektēti skapji vienā korpusā. Šis skapis ar Z formas durvīm ir veidots tāpat kā pilna augstuma garderobes skapis CLASSIC ar plakanu virsmu, bet ir aprīkots tikai ar pakaramajiem āķiem.

Garderobes skapis CURVE – elegants un praktisks

Skapis ar metāliski krāsotām, izliektām durvīm. Izvēlies kādu no pilna augstuma skapjiem vai nelieliem nodalījumu skapīšiem ar divām līdz četrām durvīm. Skapju augšējā un apakšējā daļā ir ierīkotas ventilācijas atveres, bet durvīm ir 90° atvēruma atduri. Var papildināt ar pamatni pēc izvēles. Slēdzenes tiek pārdotas atsevišķi, tādējādi vari izvēlieties savām vajadzībām atbilstošāko.
Iekšpusē: iebūvēti durvju nodalījumi. Cepuru plaukts un apģērba stienis ar diviem enkurāķiem skapjos ar vienu un divām pilna augstuma durvīm.

Garderobes skapis QBUS

Mūsdienīgs skapis, kas noder gan apģērbu, gan personīgo mantu glabāšanai. Izvēlei pieejami dažādi modeļi. Ideāli piemērots sabiedriskām vietām. Ar cilindrisko slēdzeni.