AJ Produkti Latvijas salona darbinieki

AJ Produkti aprit 25 gadi Latvijā!

Šo gadu laikā esam gājuši garu ceļu, nepārtraukti attīstījušies un sasnieguši ievērojamus panākumus. Taču viena lieta paliek nemainīga – mūsu mērķis padarīt katru darba vietu ērtāku, drošāku un laimīgāku.
AJ Produkti stāsts Latvijā aizsākās 1999. gadā, kad uzņēmums darbojās nelielā birojā Rīgā, Ausekļa ielā, ātri gūstot atzinību kā darba mēbeļu un aprīkojuma tirgotājs.

Mūsu pašreizējā mājvieta tika uzcelta 2000. gadā un gadu gaitā nepārtraukti uzlabota. Šis jubilejas gads mūsu uzņēmumā ir īpašs, jo tas arī iezīmējās ar visaptverošu ekspozīcijas atjaunošanu!

Happiness at work™

Laimes sajūta darbā vienmēr ir rezultāts videi, kurā traucēkļi kļūst par svešvārdu. Mēs ticam, ka ar kvalitatīvām mēbelēm un aprīkojumu var radīt ideālo darba vietu, un tieši tāpēc mūsu misija ir nodrošināt, lai ikviens darbinieks būtu laimīgs, strādājot!

Mūsu komanda veiksmes pamatā

Un šo misiju mēs sākam piepildīt ar sevi pašiem. AJ Produkti laimes un panākumu pamatā ir uzticama un saliedēta komanda, kas sastāv no 14 nozares ekspertiem.

Daži no mūsu kolēģiem ir ar AJ Produkti kopš darbības pirmsākumiem Latvijā, veidojot mūsu komandas kodolu un būtiski ietekmējot uzņēmuma panākumus. Iepazīsties!
“Lielāko prieku darbā es gūstu no sadarbības ar savu komandu, tāpēc ik dienas cenšos aprunāties ar katru kolēģi. Draudzīgs smaids, komandas enerģija, kas ved uz kopīgiem sasniegumiem, un laipnas attiecības padara dienu gandarījuma un prieka pilnu.”

– Zane Beķere, valdes locekle,
uzsāka darbu AJ Produkti 2003. gadā
"Es strādāju AJ Produkti ar loģistikas un grāmatvedības uzdevumiem. Mans darbs ir mana aizraušanās, un, pateicoties uzņēmuma nemitīgai attīstībai, man nekad nav bijis garlaicīgi. Ikdienā es īpaši novērtēju mūsu draudzīgo kolektīvu."

– Gunta Vjacira, loģistikas speciāliste,
uzsāka darbu AJ Produkti 2004. gadā
"Mans ceļš šajā uzņēmumā ir bijis garš un aizraujošs. Sākot ar darbu AJ Produkti piegādes komandā, laika gaitā esmu iekrājis pieredzi gan klientu servisā, gan mārketinga nodaļā. Šobrīd izstrādāju projektus mūsu stratēģiskajiem klientiem."

– Raitis Raups, projektu komandas vadītājs,
uzsāka darbu AJ Produkti 2006. gadā

Jubilejas izloze

26. septembrī mēs atzīmējām šo īpašo notikumu kopā ar klientiem. Bijām priecīgi sagaidīt katru viesi ar gardu cienastu un īpašu balvu izlozi, kurā bija iespēja laimēt piederumus ētrākai un priecīgākai ikdienai. Un galveno balvu – mūsu jaunāko ergonomisko biroja krēslu HURRAY – ieguva Lindström Latvija uzņēmuma pārstāvis.

Paldies, ka izvēlies mūs

Mēs gūstam gandarījumu no tā, ka varam palīdzēt uzlabot jūsu darba vietas un veicināt Latvijas uzņēmumu ergonomiku. Lepojamies ar visu līdz šim paveikto un ar nepacietību gaidām, ko mums nesīs nākotne. Priekā!