Biroja krēsls tavai labsajūtai – HURRAY

Biroja krēsls tavai labsajūtai – HURRAY

Mūsu jaunais, pašu izstrādātais biroja krēsls HURRAY ir radīts ar domu, lai rūpētos par atbalstu un kustību brīvību visas darba dienas garumā. Tā unikālā forma un regulēšanas iespējas padara šo krēslu par izcilas ergonomikas paraugu. Mēs darījām visu, lai, strādājot šajā krēslā, tu gūtu patiesu baudu. Nav arī brīnums, ka tas ir ieguvis nosaukumu HURRAY!

Tas viss sākās ar vēlmi atvieglot garās darba dienas birojā, sākot ar to mēbeli, ar kuru kontaktā sanāk būt visilgāk – biroja krēslu. Liekot talkā mūsu ilggadējo pieredzi mēbeļu ražošanā, mēs izveidojām, mūsuprāt, perfektu biroja krēslu, kura dizainā mēs uzsvērām skandināvu estētiku, vienlaikus nodrošinot maksimālu ergonomiku un vieglu kopšanu.

Dizaineri izstrādā krēsla detaļas

Vērtīgs speciālistu ieguldījums

Jaunu produktu radīšana ir mūsu uzņēmuma DNS neatņemama sastāvdaļa – apmēram 30% no mūsu produktu klāsta tiek izstrādāti un ražoti pašu spēkiem. Tāpēc ceļā uz šo krēslu mēs sekojām ilgu gadu laikā iestrādātai sistēmai, sākot no pirmajiem pētījumiem līdz produkta prototipu veidošanai un ražošanai. Mēs vienmēr tiecamies kļūt labāki un apgūt jaunus procesus, un augstu vērtējam konsultācijas ar speciālistiem.

Veicot pirmējo izpēti, mēs sadarbojāmies ar ergonomikas speciālisti, kura dalījās ar zināšanām anatomijas un sēdēšanas ergonomikas jomā. Tikai pēc tam mūsu dizaineru komanda ķērās pie sēdvietas dizaina izstrādes, ņemot vērā pētījumos atklātās cilvēka ķermeņa vajadzības.

Visa projekta laikā mēs cieši sadarbojāmies ar itāļu ražotāju Linea Fabbrica, kas ir biroja krēslu funkciju un formu eksperti. Diskusiju un skiču veidošanas rezultātā tika izveidots krēsls, kurā katra detaļa ir pārdomāta un izstrādāta ar konkrētu mērķi. Mums bija svarīgi arī pārbaudīt, kā dažādās detaļas savstarpēji mijiedarbojas, lai izveidotu ideāli sabalansētu un funkcionālu galaproduktu.

Krēsla detaļu 3D modeļa izstrāde



Viegli iestati pareizu sēdēšanas pozīciju

Bieži sastopams izaicinājums ir spēt pielāgot biroja krēslu tā, lai tas neaizņemtu daudz laika un enerģijas. Krēsla funkcijām ir jābūt intuitīvām un viegli pielāgojamām. HURRAY šī problēma tika atrisināta ar mehānismu, kas vadāms tikai ar divām svirām, ļaujot ātri ieņemt ērtu un ergonomisku sēdēšanas pozīciju. Papildus šūpošanās funkcijai ir iespējams arī regulēt sēdekļa dziļumu un augstumu, nodrošinot pareizu stāju un ērtu leņķi ceļos. Vienkāršība lietošanā ir būtiska, lai pielāgošanas funkcijas būtu praktiski pielietojamas ikdienā.
HURRAY krēsls birojā

Ilgtermiņa ieguldījums kvalitātē

Mūsu pašu produktu izstrādes priekšrocība ir, ka mums nav jāpiekāpjas nevienā dizaina aspektā. Mēs varam maksimāli pielāgot visus parametrus, sākot no ergonomikas un komforta līdz savienojumu izturībai un izskatam. Mēs vēlamies, lai mūsu produkti kalpotu iespējami ilgi, tāpēc jau sākumā radās ideja par maināmu detaļu ieviešanu. Viss krēsls ir veidots no kvalitatīvām sastāvdaļām, kuras vajadzības gadījumā varēs vielgi nomainīt. Tas ievērojami pagarina krēsla kalpošanas laiku, padarot to par ilglaicīgu sabiedroto tavā darba dzīvē.

HURRAY ir ne tikai gudra izvēle šodien, bet arī saprātīgs ieguldījums nākotnē. Ilgtspējīgais dizains būs pamanāms arī tajā dienā, kad krēsls beidzot būs nokalpojis savu laiku– tad visas tā detaļas tu varēsi nodot otrreizējai pārstrādei.
    

Atzveltnes formai ir nozīme

Krēsla unikālā sašautinātā forma augšdaļā sniedz pilnīgu kustību brīvību plecu zonai, veicinot asinsriti apkaklē un plecos. Atzveltne kalpo arī kā pilnvērtīgs atbalsts mugurai – tā seko mugurkaula dabiskajam S-veida izliekumam no jostas vietas līdz krūškurvja zonai, savukārt tā nedaudz ieliektā forma aptver lietotāju, nodrošinot papildu atbalstu. Atzveltnes augstums ir regulējams, kas palīdz sasniegt optimālu atbalstu tajās vietās, kur tas ir visvairāk nepieciešams.

HURRAY krēsls sānskatā
Biroja krēsls HURRAY
469.-€
Sieviete birojā ar HURRAY krēslu

Pārdomāts atbalsts visam ķermenim

Lai sekotu ķermeņa dabiskajam izliekumam, kakla balsts kalpo arī kā galvas balsts un to var viegli pielāgot atbilstoši individuālajām vēlmēm. Tāpat regulējami ir arī krēsla roku balsti ar 4D pielāgojamību: tos var regulēt vertikāli un sāniski, pārvietot uz priekšu un atpakaļ, kā arī mainīt priekšējās un aizmugurējās malas leņķi. Viss ir paredzēts tam, lai nodrošinātu pareizu atbalstu tavām rokām un ilgstoši komfortablu plecu un muguras muskuļu pozīciju.

HURRAY krēsla roku balsti
HURRAY krēsla sēdeklis un regulēšanas mehānisms

Sēdekļa spilvens maksimālam komfortam

Daudzi uzskata, ka vislabākais sēdekļa spilvens ir mīksti polsterēts, taču patiesībā stingri spilveni sniedz ķermenim daudz labāku atbalstu ilgtermiņā. Lai nodrošinātu maksimālu komfortu pilnas darba dienas laikā, mēs esam izstrādājuši biezu un stingru polsterējumu ar noapaļotu priekšpusi, lai samazinātu spiedienu uz ceļgalu krokām un augšstilbu aizmuguri.

Acīmredzama izvēle šodien un ilgtermiņā

Biroja krēsls HURRAY ilgtermiņā priecēs gan tevi,  tavus kolēģus, piedāvājot maksimālu lietošanas komfortu un brīvību. Kā zināms, tieši šādas šķietami nelielas nianses ievērojami uzlabo mūsu labsajūtu darbā. Atnāc uz mūsu salonu, izmēģini HURRAY uz vietas un pārliecinies par tā priekšrocībām pats!

Darbinieki birojā izmanto HURRAY krēslus savās darba vietās.
Pārrunas konferenču telpā ar HURRAY krēsliem

P.S. Kad būsi pieņēmis lēmumu, tev atliks vēl divas izvēles iespējas. Viena attiecas uz maināmā polsterējuma krāsu, kas ir pieejama sešos dažādos toņos. Otra ir par augsto vai zemo atzveltni. Ko izvēlēsies tu?