Beslag Design – ikvienai niansei ir liela nozīme

Beslag Design – ikvienai niansei ir liela nozīme

Dizains un kvalitāte ir uzņēmuma Beslag Design darba stūrakmeņi. Šīs iezīmes raksturo arī uzņēmuma biroju un noliktavu, kas atrodas Bostadē, Zviedrijā. Arhitekta K. Linghofs (K. Linghoff) projektētajā ēkā, aizraujoši elementi apvienojas harmoniskā veselumā, iekļaujot arī AJ Produkti interjera risinājumus, kas atbilst uzņēmuma vēlmēm krāsas, dizaina, un funkcionalitātes ziņā.
Mūsu darba vide ir iekārtota ar elegantām, praktiskām un kvalitatīvam mēbelēm, kas nodrošina lielisku komfortu. Esam ļoti apmierināti ar sadarbību.
Hanss Bergstroms, Beslag Design

Uzņēmums ar nākotnes vīziju

Kopš 1982. gada, kad uzņēmuma vadību no sava tēva pārņēma brāļi Bjorni un Hanss Bergstroms (Hans Bergström), uzņēmums piedzīvojis nemitīgu izaugsmi un aizraujošas pārmaiņas. Šo gadu laikā pie Beslag Design vadības, liekot lietā savas spējas un darbinieku prasmes, viņi ir attīstījuši uzņēmumu par nozares vadošo interjera produktu un piederumu piegādātāju Zviedrijā.

Beslag Design piedāvā akcentēta dizaina interjera produktus, kas piešķir telpai īpašu noskaņu - rokturus, piederumus, uzglabāšanas novietnes un gaismekļus mājām un birojiem. Vairums uzņēmuma klientu atrodas ziemeļu reģionā, tomēr pastāvīgi aug interese arī no potenciālajiem klientiem kontinentā. Pateicoties Beslag Online ģeogrāfiski ierobežojumi vairs nepastāv.

Galvenās prioritātes - dizains un kvalitāte

Turpinot straujo izaugsmi, uzņēmumam radās nepieciešamība pēc lielākām telpās.
Balstoties uz sava uzņēmuma filozofiju – nelielas nianses un sīkas detaļas veido harmonisku veselumu, Beslag Design topošās ēkas iekārtojumam izvirzīja augstas interjera dizaina un kvalitātes prasības ikvienai detaļai.

“Dizains un kvalitāte mums ir ļoti svarīgi,” saka Hanss Bergstroms. Tas attiecas uz visu, sākot ar mūsu produktiem, un tā, kā sevi prezentējam, līdz ēkas arhitektūrai un mēbelēm, kuras lietojam darbā.

Pārdomāta krāsu palete

Sadarbībā ar arhitektu Kaju Linghofu Beslag Design ir uzbūvējis ēku, kurā ir saskaņots gan ārējais veidols, gan interjers. Tajos dominē melnbalti pelēkā krāsu palete, kas redzama fasādē, uz sienām un grīdas, iespaidīgajās kāpnēs ar liftu un lielo jumta logu, virsgaismas logos un stikla durvīs kā arī mēbelēs un citos interjera priekšmetos. Tas rada moderna, harmoniska un uzrunājoša dizaina iespaidu.

Kvinna som sitter vid ett skrivbord
Svart skåp med prydnader ovanpå

Augstas prasības piegādātājam

Izvēloties interjera dizaina risinājumus, Beslag Design jau sākotnēji uzstādīja augstas prasības attiecībā uz produktu kvalitāti, pieejamo krāsu paletes spektru, kā arī garantiju par piegādātāja spēju nodrošināt visu projekta realizācijai nepieciešamo risinājumu savlaicīgu piegādi.

“Par AJ Produkti mēs uzzinājām no mūsu arhitekta,” stāsta. Hanss Bergstroms (Hans Bergström),” Uzticētais darbs tika paveikts profesionāli ļoti augstā līmenī. AJ Produkti organizēja visu, sākot ar atbilstošāko risinājumu piedāvājuma izstrādi, līdz savlaicīgai piegādei un uzstādīšanai.”

Helēna Tēlandere (Helena Thelander), AJ Produkti pārdošanas menedžere, kas specializējas biroju jomā, bija tā, kura vadīja un organizēja mēbeļu piegādi un uzstādīšanu atbilstoši Beslag Design augstajām prasībām.
Viņa komentē paveikto: “Liels izaicinājums ar īpašiem risinājumiem atbilstoši pasūtītāja vēlmēm un, protams, labs rezultāts”.

Biroja mēbeles un mēbeles konferenču telpām

Konferenču telpas tika mēbelētas ar augstumā regulējamiem stūra galdiem, kas nodrošina papildu darba platību, ergonomiskiem biroja krēsliem un parocīgiem biroja skapjiem, kuros mapes un dokumentus var paslēpt aiz bīdāmām durvīm, radot ērti pārskatāmu un funkcionālu darba telpu.

Piegādājām arī galdus un krēslus sapulču telpām. Lielākajā konferenču zālē, kas bieži tiek lietota kā apmācību telpa, izvēlējāmies risinājumu ar 12 konferenču galdiem, kurus var izvietot klasiskā mācību telpas stilā, vai apvienot lielākās grupās. Tas ir ērti pielāgojams un praktisks risinājums.

Efektīvāki tirdzniecības procesi

Mēs nodrošinājām arī noliktavas mēbeles un aprīkojumu. Sūtījumu iepakošanai tagad tiek izmantoti pakošanas galdi ar regulējamu augstumu, kas ērti pielāgojami dažādu darbinieku auguma garumam. Šāds risinājums ļauj nodrošināt īpaši ergonomiskus darba apstākļus noliktavā, kā arī parūpēties par darbinieku labsajūtu un fizisko veselību. Parūpējāmies arī par loģistikas risinājumiem - noliktavu ratiņiem un citiem piederumiem, kas atvieglo transportēšanas procesu.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Ziņosim Tev par īpašiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.