Moderns biroja interjers ar AJ Produkti mēblēm

Sapņu darba vietas iekārtojums ar AJ Produkti

Nesen mūsu projektu komanda piedalījās vērienīga 2000 m² plaša projekta īstenošanā, piegādājot mēbeles un aprīkojumu uzņēmuma ražošanas telpām, birojam un atpūtas zonām. Esam gandarīti par paveikto darbu un aicinām tevi apskatīt gala rezultātu!
Klients vērsās pie mums pēc interjera iekārtojuma ēkai, kas uz to laiku vēl bija būvniecības stadijā. Klients vēlējās panākt vienotu stilu un kvalitāti, iespējami efektīvi izmantojot telpu platību.

Interjera risinājumi un mēbeles birojam

Pēc iepazīšanās un klienta vajadzību izzināšanas projekta vadītājs Raitis Raups izstrādāja telpu plānu un izveidoja 3D vizualizācijas trim ēkas stāviem, kur bija paredzēts iekārtot darba telpas.
Augstais konferenču galds
Konferenču galds VARIOUS, 320.-€
Skaņu absorbējošs atzveltnes krēsls
Atpūtas krēsls CLEAR SOUND, 1 118.-€
Interjeram tika izvēlēta pelēkā pamatkrāsa, kuru papildināja spilgti dzeltenas un zaļas krāsas akcenti, kā arī ozolkoka toņi. Šī krāsu kombinācija palīdzēja radīt gaišu un saulainu atmosfēru telpās, kurās neienāk daudz dienas gaismas.
Par izaicinājumu kļuva šaurās biroja telpas, kurās nebija iespējams paredzēt tradicionālos biroja plauktus un skapjus. 

Palīgā nāca moduļu uzglabāšanas sistēma QBUS ar atvilktņu blokiem uz riteņiem un sānu skapi starp darba vietām.

Ne mazāk svarīgas par ērtām un ergonomiskām darba mēbelēm ir patīkamas atpūtas zonas. Kvalitatīviem pārtraukumiem esam izstrādājuši 3 pilnvērtīgus virtuves projektus ar ēdamzonām, no kurām attēlā redzamā telpa ķluva par uzņēmumā iecienītu pulcēšanās vietu pasākumiem.

Izturīgs un ergonomisks aprīkojums ražošanai

1400 m² plašās ražošanas un noliktavas telpas bija nepieciešams aprīkot ar īpaši izturīgiem plauktiem, kas būtu piemēroti izejvielu un gatavo produktu uzglabāšanai.

Projekta vadītājs Raitis Raups izstrādāja efektīvu noliktavas risinājumu ar palešu plauktiem ULTIMATE, kas papildināts ar drošības barjerām un citu papildaprīkojumu ērtākam un drošākam darbam ar kravu.

Skatīt palešu plauktus
Pakošanas darbagalds iesaiņošanas darbiem
Ražošana paredz ilgstošu un bieži vien fiziski nogurdinošu darbu, tāpēc ir svarīgi, lai visi procesi noritētu iespējami ergonomiski un darbiniekiem būtu iespēja dienas laikā mainīt darba pozu.

MOTION pakošanas darbagaldi ar regulējamu augstumu lieliski noder dažādu preču saiņošanai, nodrošinot ērtu un efektīvu darba vidi.

Īsteno savu sapņu darba vietu ar mums!

Mēs esam šeit, lai palīdzētu tev izveidot visatbilstošāko darba vietu tava uzņēmuma vajadzībām, neatkarīgi no tā lieluma un darbības jomas. Sazinies ar mums, un mūsu projektu komanda izveidos bezmaksas interjera funkcionālo plānu un 3D vizualizāciju, kā arī piemeklēs piemērotākos produktus no AJ Produkti sortimenta ar 7 gadu garantiju.