Astoņi veidi, kā izbaudīt vasaru darba laikā

Astoņi veidi, kā izbaudīt vasaru darba laikā


Vai tu šovasar strādā pilnu slodzi? Vai baidies, ka vari palaist garām visas skaistās vasaras dienas? Neuztraucies – ar nelielu plānošanu un vienkāršiem paņēmieniem tu joprojām vari baudīt vasaru. Šeit ir astoņi padomi, kā iegūt brīnišķīgu vasaras sajūtu.


Izmanto saliekamos krēslus
Turiet dažus saliekamos krēslus pieejamus darbavietā. Tā Tu un Tavi kolēģi varēsiet ērti baudīt sauli pusdienlaikā – novietojot tos pagalmā, vai stāvlaukumā.

Ej ar kājām vai brauc ar velosipēdu uz darbu
Vai dzīvo netālu no darba? Tad izmanto iespēju doties uz darbu ar kājām vai braukt ar velosipēdu. Tā izdosies gan izkustētēties, pirms darba, gan izbaudīt pastaigu svaigā gaisā.

Celies agrāk
Celšanās stundu agrāk vasarā sniedz vairākas priekšrocības. Skrien, baudi brokastis brīvā dabā vai dari kaut ko citu, kas nodrošinās lielisku dienas sākumu. Kāpēc gan nesākt un nebeigt darba dienu mazliet agrāk?

Socializējies ar kolēģiem
Izmanto iespēju pavadīt laiku ar kolēģiem. Plānojiet pēcpusdienas tikšanos āra kafejnīcā, organizējiet grila ballītes vai kopīgi izbaudiet kafijas pauzes.

Izveido vasaras dziesmu sarakstu
Daudzi strādā labāk, klausoties labu mūziku. Izveido dziesmu sarakstu ar vasaras hitiem, kas uzlabos tavu garastāvokli un padarīs darba dienu vieglāku.

Glabā darbā vasaras atpūtas inventāru
Iepako somu ar dvieli, sauļošanās krēmu, peldkostīmu un citiem vasaras atpūtai nepieciešamajiem priekšmetiem un glabā to automašīnā vai darbavietā. Tad tu vienmēr būsi gatavs pēc darba doties tieši uz pludmali.

Izaicini kolēģus vasaras sporta aktivitātēs
Sportošana brīvā dabā ar kolēģiem ir lielisks veids, kā stiprināt komandas garu un izbaudīt skaistu laiku. Pēcpusdienas futbola turnīrs, pludmales teniss vai desmit minūšu frisbijas spēle pusdienu pārtraukumā – svarīgi ir tas, ka to darāt kopā.

Rīkojiet pikniku
Nomainiet ierasto pusdienošanu pret pikniku. Tas nav tik dārgi kā pusdienu restorānā vai kafejnīcā, turklāt tā tu vari atgūt enerģiju, pirms atgriezies darbā.

Saņem AJ jaunumus savā e-pastā

Ziņosim Tev par īpašiem akcijas cenu piedāvājumiem, jaunākajām precēm un praktiskiem ieteikumiem telpu iekārtošanai!
Pieraksties mūsu jaunumu vēstulei šeit!
Lūdzu uzgaidi...
*Nospiežot pogu Nosūtīt, apstiprinu, ka piekrītu privātuma politikai.